Aktualno Magazin Zabava

‘Pismo moja’: Legendarni Mišo Kovač predstavio je novi spot

Glazbu potpisuje Kovačev suradnik i prijatelj Dušan Šarac, tekst Dinko Škevin, a pjevač je i u novoj pjesmi ostao vjeran svojoj ljubavi i vječnoj inspiraciji – Dalmaciji

‘Pismo moja’: Legendarni Mišo Kovač predstavio je novi spot Glazbu potpisuje Kovačev suradnik i prijatelj Dušan Šarac, tekst Dinko Škevin, a pjevač je i u novoj pjesmi ostao vjeran svojoj ljubavi i vječnoj inspiraciji – Dalmaciji
Osim što uživa u novoj ulozi, Mišo i dalje radi. Naime, krajem prošle godini predstavio je svoj novi singl naziva ‘Pismo moja’ ,a sada je snimio i odgovarajući spot koji je režirao Željko Petreš, javlja Šibenski portal.

Glazbu potpisuje Kovačev suradnik i prijatelj Dušan Šarac, tekst Dinko Škevin, a pjevač je i u novoj pjesmi ostao vjeran svojoj ljubavi i vječnoj inspiraciji – Dalmaciji.
Prije spomenute pjesme, Mišo je posljednji singl naziva ‘Takav sam rođen’ objavio na proljeće 2016., nekoliko mjeseci nakon koncerta u prepunoj Areni Zagreb.
Njegov album ‘The Best of Collection’, objavljen 2015., sadrži 21 antologijsku pjesmu iz Mišine bogate karijere. (24sata.hr)