Aktualno OG sada Ogulin

Edukativno-preventivna akcija „Vlak je uvijek brži“ 2018. i u Ogulinu

U petak, 6. travnja 2018. godine na četiri željezničko-cestovna prijelaza Policijska uprava karlovačka i HŽ Infrastruktura provode edukativno-preventivnu akciju „Vlak je uvijek brži“. Akcija će se provesti na željezničko-cestovnim prijelazima Orlovac – Karlovac, na željezničko-cestovnim prijelazima u gradovima Duga Resa i Ogulin te na željezničko-cestovnom prijelazu Donji Zvečaj (prema vikend naselju Osor).

Tim povodom kod željezničko-cestovnog prijelaza u Donjem Zvečaju u 14,15 sati 6. travnja 2018. godine izjave za medije dat će Jure Pavlinić, voditelj Službe policije u PU karlovačkoj i predstavnici HŽ Infrastrukture Tihomir Španić, direktor Sektora za promet i Mirko Franović, direktor Sektora za razvoj, pripremu i provedbu investicija i EU fondova te Sanja Doležal koja daje podršku provođenju ove aktivnosti.

Tijekom provođenja ove aktivnosti predstavnici policije i HŽ Infrastrukture sudionike u prometu upućivat će na sigurno prometovanje preko željezničko-cestovnih prijelaza i dijeliti im promidžbene letke, a sve s ciljem podizanja razine svijesti kod sudionika u prometu prilikom prelaska cestovno-željezničkih prijelaza.