Aktualno OG sada Ogulin

Od sada u SKG-u možete kupiti pretplatnu parkirališnu kartu

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin pruža mogućnost kupnje pretplatne parkirališne karte na javnim parkiralištima na području Grada Ogulina. Pravo na pretplatnu parkirališnu kartu ima pravna ili fizička osoba, tj. vlasnik vozila koji podnese zahtjev Stambenom za izdavanje pretplatne parkirališne karte, te ima vozilo u vlasništvu ili leasingu, što se dokazuje važećom prometnom dozvolom.

Za izdavanje pretplatne parkirališne karte, ovisno o trajanju njene valjanosti, Stambeno komunalnom gospodarstvu plaća se naknada u iznosu:
– za mjesecnu pretplatnu parkirališnu kartu – 300,00 kuna;
– za polugodišnju pretplatnu parkirališnu kartu -1.500,00 kuna, te
– za godišnju pretplatnu parkirališnu kartu – 3.000,00 kuna

Ako korisnik pretplatne parkirališne karte za vrijeme njenog važenja promijeni vozilo za koje je karta izdana, organizator parkiranja zamijenit će pretplatnu parkirališnu kartu, na zahtjev korisnika, novom pretplatnom parkirališnom kartom. Nova pretplatna parkirališna karta vrijedi do isteka roka na koji je izdana zamijenjena karta. Za kupljenu pretplatnu parkirališnu kartu kupac nema pravo na povrat novca, napominju iz Stambeno komunalnog gospodarstva.

Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o organizaciji i načinu naplate parkiranja na javnim parkiralištima na području Grada Ogulina možete preuzeti i pročitati na web stranici ove gradske tvrtke. (radio-ogulin.hr)