Aktualno Županija

Razbojništvo, provala, otuđeno gorivo i metalni stup s brojačem prometa!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Jučer oko 17.30 sati u ljekarni u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu nepoznati počinitelj je uz prijetnju vatrenim oružjem nad 38-godišnjim zaposlenikom počinio razbojništvo i otuđio novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a policija provodi kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 27. travnja do 2. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u dvorište, kuću i pomoćne prostorije na području Donjeg Pokupja, vlasništvo 54-godišnjaka te otuđio razni električni alat, bakreni oluk i drugo. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna.

Tijekom noći s 1. na 2. svibnja na odmorištu auto ceste A1 u Draganiću nepoznati počinitelj je iz teretnog vozila osječkih registarskih oznaka otuđio diesel gorivo u vrijednosti većoj od 5000 kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 2. svibnja nepoznati počinitelj je demontirao i otuđio metalni stup i kutiju s brojačem prometa koji se nalazio uz državnu cestu u Selištu Drežničkom, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta veća je od 29.000 kuna.