Aktualno OG sada Ogulin

Pripreme mažoretkinja za Državno prvenstvo

Ogulinske mažoretkinje se intenzivno pripremaju za nastup na Državnom prvenstvu mažoretkinja. Ono će se održati ove godine u Rovinju, od 11.-13. svibnja. Ove godine odlaze na Državno prvenstvo sa novim timovima, novim generacijama, novim mladim nadama koje jedva čekaju družiti se, uživati i, naravno, dati sve od sebe kako bi i ovo natjecanje bilo još jedno nezaboravno iskustvo, poručuju ogulinske mažoretkinje.

Na natjecanju će se predstaviti kadetskim sastavom koji će se natjecati u kategoriji plesa sa štapom i pom ponima, juniorskim sastavom koji se natječe u kategoriji formacije-štap i neformacijama – juniorke solo, juniorke par, seniorke solo.
Nekim od kadetkinja biti će ovo prvo natjecanje u kojem će plesati sa štapom jer su se prošle godine te djevojčice natjecale u kategoriji kadeti-pom pon i osvojile osvojile odlično 3. mjesto. Ove godine će nastupiti i sa pom ponima, a to će također biti prvo natjecanje za nove cure koje se se upisale početkom ove sezone.
Prošlogodišnji kadetski A sastav je početkom sezone prešao u juniorski tim, te će se djevojke po prvi puta natjecati u juniorskoj kategoriji.
Što se tiče neformacija, Magdalena Juričić natjecat će se u kategoriji juniorke solo, Dajana Jančić u kategoriji seniorke solo, a Monika Kirasić i Patricia Stipetić u kategoriji juniorke par.

Našim mažoretkinjama želimo puno uspjeha na predstojećem Državnom prvenstvu. (foto:ogulinske mažoretkinje)