Aktualno OG sada Ogulin

Nova predsjednica Dragica Luketić

U Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Radost” održana je redovita izborna skupština ove udruge. Dnevnim redom bilo je predviđeno ukupno 12 točaka, o kojima su prisutni članovi ove udruge i raspravljali.
Između ostalog, razmatrana su i jednoglasno usvojena iscrpna izvješća o radu predsjednika udruge i financijskom poslovanju, koja je podnijela predsjednica Sanja Kosanović. Tijekom izlaganja Sanja Kosanović je pobrojala sve odrađene aktivnosti, te projekte koje je udruga realizirala ili započela tijekom 2017. godine, izrazivši nadu kako će i u narednom razdoblju biti ostvareni još bolji rezultati uz jačanje financijskih kapaciteta. Potom je predsjednik Nadzornog odbora udruge, Tihomir Tonković podnio izvješće Nadzornog odbora, koje je, isto tako, jednoglasno usvojeno.

Važno je napomenuti kako je u nastavku skupštine ova ogulinska udruga dobila i novo vodstvo za naredno razdoblje. Tako je za predsjednicu udruge voljom većine izabrana Dragica Luketić, koja je prigodu iskoristila da se zahvali na ukazanom povjerenju, ali i dosadašnjoj predsjednici Sanji Kosanović na predanom upravljanju udrugom u prethodnom mandatu.
Potom su u Izvršni odbor jednoglasno izabrani su i ostali članovi, a to dužnost će obnašati Marija Petrušić, Željka Marković, Ana Musulin, Marijana Novačić, Diana Porubić i Dubravka Šlat. Članovima nadzornog odbora ukazano je povjerenje za još jedan mandat, pa su tako članovi i dalje ostali u sastavu Tihomir Tonković, Ankica Kurelac i Ivanka Božičević.

Skupštini je nazočila i zamjenica gradonačelnika Grada Ogulina, Ivana Salopek Šumonja, koja je izrazila zadovoljstvo njihovim predanim radom, obećavši svesrdnu potporu i pomoć gradske vlasti i u narednom razdoblju. Po završetku skupštine, članovi su iskoristili prigodu za druženje u neformalnom ozračju.