Aktualno Županija

Teško ozlijeđen vozač traktora

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lakše ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Naime, u razdoblju od 5. do 6. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Grabovcu i otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 42-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 28. travnja do 5. svibnja s parkirališta mehanizacije trgovačkog obrta na području općine Bosiljevo otuđio hidraulične čekiće. Materijalna šteta veća je od 20.000 kuna.

Jučer u 9.30 sati u naselju Cerovac Vukmanićki dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka upravljao je državljanin Bosne i Hercegovine te zbog ne držanja potrebnog razmaka udario u traktor kojim je ispred njega upravljao 48-godišnjak, a koji je u tom trenutku usporio i započeo radnju skretanja, a zbog tehničke neispravnosti signalizacije na traktoru nije dao pokazivač smjera niti su mu radila stop svjetla. Tom prilikom traktor je odbačen te je udario u još dva parkirana osobna automobila. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač traktora, dok je 62-godišnji putnik iz osobnog automobila zadobio lake ozljede. Protiv 65-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava, a protiv 48-godišnjeg vozača optužni prijedlog.