Aktualno OG sada Ogulin

Milorad Pupovac posjetio Ogulin

Na poziv zamjenika gradonačelnika Grada Ogulina i predsjednika Gradskog odbora SDSS-a Grada Ogulina Nevena Ivoševića, danas  je naš grad  posjetio saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac. Cilj ovog radnog posjeta bio je susret s političkim, vjerskim i kulturnim predstavnicima i pripadnicima lokalne srpske zajednice, te upoznavanje s akutnim i gorućim problemima s kojima se nose svi stanovnici cijelog ogulinskog područja.

S obzirom da je SDSS-a na nacionalnoj razini dio vladajuće koalicije, čelnim ljudima Grada Ogulina Milorad Pupovac je ponudio pomoć u rješavanju poteškoća koje su pod ingerencijom tijela državne vlasti. S tim ciljem upriličeno je upoznavanje i održavanje prvog radnog sastanka s gradskim dužnosnicima. Tijekom sastanka gradonačelnik Dalibor Domitrović izvjestio je saborskog zastupnika o aktivnostima i nastojanjima gradske uprave i Gradskog vijeća Grada Ogulina.
Raspravljalo se i o obrani našeg grada od poplava i izgradnji retencije na rijeci Dobri, stanju lokalnih prometnica, brojnim natječajima resornih ministarstava putem kojih je moguće unaprijediti poslovanje pravnih i fizičkih subjekata, ali unaprijediti gospodarsku sliku grada.