Aktualno OG sada Ogulin

Zamjenica gradonačelnika nezadovoljna stanjem dječjeg igrališta

Ivana Salopek Šumonja, zamjenica gradonačelnika grada Ogulina, danas je otišla pogledati u kakvom je stanju dječje igralište i nije baš bila zadovoljna onim što je vidjela. Potrgan je dio ljuljačke, nekoliko dasaka je otkinuto i rupe predstavljaju opasnost za djecu. Intervenirala je odmah  kod gradskih službi i zatražila da se sve što prije sanira, a rekla nam je da će predložiti postavljanje ograde na dijelu prema prometnici.

Potom je obišla prodavače na gradskoj tržnici i pitala ih da li sve funkcionira kako treba  i ima li kakvih prigovora. Neki su odgovorili da je sve u redu, no bilo je i onih koji se s tim nisu složili. Smeta ih, kazali su, što ih čistači tjeraju da napuste tržnicu već u 13 sati, što im se ne događa nigdje drugdje.

“Za postavljanje štanda sa robom treba nam bar dva sata i isto toliko da sve spremimo. Zato nije u redu da se na nas viče i metlom tjera da odemo što prije”- čuli smo danas pritužbu jedne prodavačice koja je napomenula i da bi bilo dobro da se štandovi postave drugačije, kako bi pristup prema svima bio moguć, a sredina bi se ostavila za nesmetan prolaz.