Aktualno Županija

Svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela žalac će u srijedu, 23. svibnja u 11:00 sati u Zagrebu, Hotel Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9), s Karlovačkom županijom i predstavnicima 17 gradova i općina Karlovačke županije potpisati ugovor o sufinanciranju projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Program pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u koordinaciji s Razvojnom agencijom Karlovačke županije KARLA d.o.o. koja je provela kompletan Poziv za sve JLS-e uključujući i Karlovačku županiju. Za financiranje u Karlovačkoj županiji odobreno je ukupno 18 projekata, u ukupnom iznosu od 4.000.000.00 kuna. Razvojna agencija Karlovačke županije kao regionalni koordinator nadzire cjelokupnu provedbu Projekata JL(R)S-a.

Ugovor će u ime Karlovačke županije potpisati zamjenica župana Martina Furdek Hajdin. (kazup.hr)