Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin, Duga Resa) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 46-godišnjaka da je 22. svibnja njegovoj kćerki nepoznati počinitelj ispred stambene zgrade u Ozlju otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Jučer u 5 sati na križanju ulice Seljani sa županijskom cestom u naselju Donja Jelsa dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 21-godišnjak koji se dolaskom do raskrižja nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja te je nastavio s vožnjom i oduzeo prednost teretnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak. Tom prilikom teretno vozilo je udarilo u bicikl, a 21-godišnjak je pao na kolnik i teško se ozlijedio. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, a 21-godišnjaku će biti izdan obavezni prekršajni nalog.