Aktualno Županija

U prometnoj nesreći u Karlovcu teško ozlijeđen motociklist, u Dugoj Resi vozačice automobila

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa, Ogulin) i osam prometnih nesreća od kojih dvije s teže ozlijeđenim osobama, dvije s lakše ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 45-godišnjakinje da je njenom maloljetnom sinu 24. svibnja nepoznati počinitelj u gradskoj četvrti Zvijezda otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

Jučer oko 15.50 sati u Karlovcu u ulici Borlin dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim motociklom upravljao je 26-godišnjak te je u lijevom zavoju uslijed neprilagođene brzine i skliskog kolnika izgubio nadzor nad upravljačem, uslijed čega slijeće van kolnika i udara u metalnu ogradu ispred obiteljske kuće. Vozač motocikla teže je ozlijeđen i zadržan je na liječenju, a materijalna šteta je oko dvanaest tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, a 26-godišnjaku će biti izdan obavezni prekršajni nalog.

Jučer oko 16.45 sati u Dugoj Resi u ulici bana Josipa Jelačića dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 48-godišnjakinja i kretala se u smjeru Jozefinske ulice. U lijevom zavoju uslijed neprilagođene brzine gubi nadzor nad vozilom i u zanošenju prelazi na suprotni kolnički trak, te udara u osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja. U prometnoj nesreći vozačice su ozlijeđene, 48-godišnjakinja teže, a 40-godišnjakinja lakše. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, dok će 48-godišnjakinji biti izdan obavezni prekršajni nalog.