Aktualno Županija

Jutros otuđili-sladoled!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Danas, u ranim jutarnjim satima provaljeno je u škrinju koja se nalazi uz kiosk u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu te je otuđena neutvrđena količina sladoleda. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a u vezi ovog događaja uhićene su tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer, oko 11 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Lišnica, grad Duga Resa, dogodila se prometna nesreća. Naime, motociklom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 24-godišnjak koji je u zavoju zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika, udario u metalnu zaštitnu ogradu i teško se ozlijedio. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, a protiv 24-godišnjaka bit će proslijeđen obavezni prekršajni nalog.