Aktualno Magazin Zabava

OGportal dijeli ulaznice za sutrašnji koncert Prljavaca

prljavci koncert ist

Velikim koncertom na stadionu u Kranjčevićevoj 31. svibnja Prljavo kazalište proslavit će 40 uspješnih rockerskih godina. Bit će to završetak obljetničke turneje za bend koji je niknuo u radničkoj Dubravi, snimio 14 studijskih albuma, osam koncertnih i 10-ak kompilacijskih izdanja. Prljavo kazalište postalo je za ta četiri desetljeća prava institucija, posebno kada je u pitanju Zagreb, pa nije ni neobično što će svoj “grande finale” imati upravo na Dan grada.
– Veliki je to izazov, 40 godina Prljavog kazališta, svi smo vrlo uzbuđeni i u dobrom raspoloženju. Projekt je to koji zahtjeva stvarno puno organizacije, treba riješiti puno stvari, a mi smo počeli osmišljavati kako prilagoditi naš repertoar jednom velikom obljetničkom nastupu.
Imat ćemo dvije pozornice. Koncert će krenuti s manjeg “stagea” i u tih prvih 15-ak minuta prisjetit ćemo se te prve faze grupe, kada je sve i počelo, te davne ‘77., ‘78. Bit će to u svakom slučaju retrospektiva svega onog što je bend radio kroz ovih 40 godina, a neke pjesme ćemo prvi put izvesti u ovom sastavu – najavljuje Mladen Bodalec.

  OD 10 SATI OGPORTAL DIJELI ULAZNICE ZA KONCERT – NA FACEBOOK STRANICI OGPORTALA

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj 658 novih slučajeva zaraze, preminulo 15 ljudi

OgPortal

U županiji ukupno 30 novih slučajeva

OgPortal

Obilazak gradilišta buduće mrtvačnice u Drežnici

OgPortal

Na državnom natjecanju mladih tehničara boje Karlovačke županije branit će 12 učenika – današnje nagrade šalju kolegama u Sisačko-moslavačku

OgPortal

Hrvatska nezaustavljivo tone prema dnu: u posljednjih nekoliko godina prestigle su nas i one zemlje od kojih smo tradicionalno bili bogatiji, a sada su od nas siromašnije samo najnerazvijenije regije EU-a

OgPortal

Rusi tvrde da do lipnja mogu osigurati pedeset milijuna doza cjepiva za Europu

OgPortal