Aktualno Magazin Zabava

OGportal dijeli ulaznice za sutrašnji koncert Prljavaca

Velikim koncertom na stadionu u Kranjčevićevoj 31. svibnja Prljavo kazalište proslavit će 40 uspješnih rockerskih godina. Bit će to završetak obljetničke turneje za bend koji je niknuo u radničkoj Dubravi, snimio 14 studijskih albuma, osam koncertnih i 10-ak kompilacijskih izdanja. Prljavo kazalište postalo je za ta četiri desetljeća prava institucija, posebno kada je u pitanju Zagreb, pa nije ni neobično što će svoj “grande finale” imati upravo na Dan grada.
– Veliki je to izazov, 40 godina Prljavog kazališta, svi smo vrlo uzbuđeni i u dobrom raspoloženju. Projekt je to koji zahtjeva stvarno puno organizacije, treba riješiti puno stvari, a mi smo počeli osmišljavati kako prilagoditi naš repertoar jednom velikom obljetničkom nastupu.
Imat ćemo dvije pozornice. Koncert će krenuti s manjeg “stagea” i u tih prvih 15-ak minuta prisjetit ćemo se te prve faze grupe, kada je sve i počelo, te davne ‘77., ‘78. Bit će to u svakom slučaju retrospektiva svega onog što je bend radio kroz ovih 40 godina, a neke pjesme ćemo prvi put izvesti u ovom sastavu – najavljuje Mladen Bodalec.

  OD 10 SATI OGPORTAL DIJELI ULAZNICE ZA KONCERT – NA FACEBOOK STRANICI OGPORTALA

Posljednje objavljeno

Mišja groznica – prijavljeno 8 slučajeva, svi s ogulinskog područja

OgPortal

Talijanki odjednom ubrizgali šest doza Pfizerova cjepiva, ovakav slučaj je nezapamćen u medicini

OgPortal

Vodovod Modruš – počela gradnja odvojaka za kućne priključke

OgPortal

Teniske vijesti

OgPortal

Tijekom vikenda utvrđeno je 178 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila

OgPortal

Bivši trener Dinama do ponoći se mora javiti u Remetinec, a evo što slijedi ako to ne učini

OgPortal