Aktualno Sport

Vrlo uspješna sezona svih selekcija NK Dobre

POVIJESNI USPJEH NAJMLAĐIH NK DOBRE

Završila je još jedna nogometna sezona koja će igračima NK Dobre ostati u lijepom sjećanju, pogotovo onim najmlađima.
Izvanredan uspjeh, postavši prvacima, ostvarili su prvo mlađi pioniri Dobre .Uvjerljivo su cijelo vrijeme držali prvo mjesto, a izgubili i remizirali samo jednu utakmicu. Sve ostale pobjede ostvarili su visokim rezultatima. Inače, to je ekipa limača koji su dvije godine bili prvaci 2. ŽNL a sada su taj niz nastavili i u pionirima. Za tu ekipu od prvog dana igra i djevojčica Antonela Brozović koja nije propustila niti jedan trening ili utakmicu sa svojim vršnjacima, te je zasluženo nosila i kapetansku traku.
Sve ovo ne bi bilo ostvarivo bez kvalitetnog rada trenera nogometa Milana Kolića koji ujedno koordinira radom i sa ostalim ekipama uz pomoć Dine Mihalića.
Veliki uspjeh postigla je i ekipa starijih pionira koji su nakon dugog vremena također postali prvaci sezone 2017/2018. te time također potvrdili ozbiljan rad sa mlađim kategorijama u ovom klubu.
Ovu ekipu kao i juniore koji su ostvarili također veliki uspjeh osvojivši 2.mjesto samo zbog gol razlike vrlo uspješno vodi trener Davor Maslač.
Moramo spomenuti i seniore koji su osvojili 2. mjesto ali zbog uvjeta koje ispunjava NK Dobra oni ulaze u 1. ŽNL što je bio i cilj za ovu sezonu.
I na kraju oni najmlađi i najslađi mali limači Dobre. Neki su sada po prvi puta napravili svoje prve nogometne korake i odigrali prve utakmice. Uz veliku podršku roditelja koji su u velikom broju navijali i davali podršku malim igračima, a uz vodstvo Jurice Pribanića, zauzeli su također visoko 3. mjesto 2. ŽNL. Sve u svemu, još jedan dokaz kako kvalitetan rad uvijek donosi rezultate. Čestitke cijelom pogonu NK Dobre!