Aktualno Sport

Turnir dječaka u mini-rukometu

U organizaciji Rukometne škole i Rukometnog kluba Ogulin u nedjelju, 10.lipnja 2018 u sportskoj dvorani ogulin organiziran je bajkovit turnir u mini rukometu „Tintilinić 2018“. Rukometna škola Ogulin i trener Dubravko Dragičević koji je idejni začetnik turnira „Tintilinić“ prvi je sportski klub koji je uklopio sportski sadržaj u Ogulinski festival bajke. Turnir se organizira od 2012. godine, te je ovo bilo njegovo sedmo izdanje. Tintilinić je ove godine okupio mini rukometaše u dva godišta(2007 i 2008) iz 4 grada (Gospić, Karlovac, Zaprešić, Ogulin) .Navedeni klubovi u Ogulin su stigli s nekoliko ekipa što je u konačnici dalo brojku od dvjestotinjak rukometaša koji su se nadmetali za odličja i pehare.
U godištu 2007. prvo mjesto pripalo je Gospiću, drugo Karlovcu, te treće mjesto drugoj ekipi Gospića Naši Ogulinci izgubili su u borbi za broncu, te su zauzeli 4.mjesto. U najbolju petorku turnira 2007. godišta birani su: Nol Velimirović (KA), Josip Krvarić (KA), Vedran Hečimović (GS), Karlo Kosović (GS) i Šimun Gerovac (OG).
U godištu 2008. prvo mjesto pripalo je Gospiću 1, drugo mjesto Gospiću 3, a treće mjesto Zaprešiću. Mini rukometaši Ogulina zauzeli su 5.mjesto.
U najbolju petorku turnira 2008. godišta uvršteni su :Mateo Jergović (GS), Mladen Marković (GS), Vito Maras(GS), Luka Fabek(Zapr) te Luka Stoisavljević iz Ogulina kao najmlađi sudionik turnira.
Po završetku turnira gosti su se uputili na festivalske sadržaje, a vodstvo Rukometna škola zahvaljuje svim roditeljima na svesrdnoj navijačkoj potpori i organiziranom slatkom stolu za goste.