Aktualno OG sada Ogulin

Jedino Mjesni odbor Sv. Petar-Puškarići nema predsjednika!

Proteklih dana održane su Konstituirajuće sjednice Vijeća Mjesnih odbora, a mi objavljujemo podatke sa kojima raspolažemo.

U MO Drežnica za predsjednika izabran je Đorđe Tomić, a članovi vijeća su Nikolina Radulović, Milica Zrnić, Biljana Ivošević, Danijel Zrnić, Stojan Tatalović i Milanko Maravić.

U MO Žegar – Podvrh  predsjednik je Ivica Porubić (Bajs), a članovi vijeća su Kristina Špigl Uhrl, Mateja Luketić, Željko Mihalić, Joso Jurašić, Ivan Luketić, Bojan Prebežić, Marinko Herman i Hrvoje Jurašić.

U MO Hreljin Ogulinski za predsjednika izabran je Josip Brozović, a članovi vijeća su Dražen Brozović, Marko Brozović, Milan Stjepanović, Josip Brulja, Livija Brozović, Mihaela Fak.

MO Donje Dubrave za predsjednicu je izabrao Goranku Borić, a članovi vijeća su Branka Mirić, Milan Papić, Mića Zatezalo i Mile Zatezalo.

U MO Proce za predsjednika izabran je Miodrag Matijašić, a članovi vijeća su Anton Matjanec, Ivan Petrušić, Zdravka Marić i Larisa Ivošević Lipošćak.

U MO Salopek selo za predsjednika je izabran  Ivan Stipetić , a članovi vijeća su Milan Sabljak, Ivona Rendulić, Boško Salopek, Miko Tonković, Filip Šehović i Nevenka Dujmić.

U MO Lomost za predsjednika izabran je Krešimir Magdić, a članovi vijeća su Hrvoje Magdić, Davor Vukelja, Tamara Kostelić, Stipo Barišić, Kruno Turković, Nikola Požega, Ivica Gašparović i Zvonko Brajdić.

MO Desmerice: za predsjednika izabran je Zlatko Francetić, a članovi vijeća su Ivica Francetić, Darijo Luketić, Dalibor Salopek i Danijel Francetić.

MO Turkovići:  predsjednik je  Franjo Turković, a članovi vijeća su Siniša Vujnović, Elizabeta Turković, Josip Turković i Elvis Vučić.

MO Sveti Jakov: za predsjednicu je  izabran  Anđelka Salopek, a članovi vijeća su Sanjin Rodić, Silvija Vučić, Denis Salopek i Antonia Perković Blašković.

MO Gornje Dubrave: za predsjednika izabran je Đuro Zatezalo, a članovi vijeća su Mićo Zatezalo, Siniša Perić, Željko Vucelić i Nedeljko Zatezalo.

Kako neslužbeno doznajemo, jedino nije konstituirano novo Vijeće Mjesnog odbora Sv. Petar -Puškarići. Naime, od 7 članova, 3 su bila za Juricu Pribanića (SDP), a 3 za Sanju Grdić(HDZ).  Jedan član  s Nezavisne liste Dražena Cindrića  bio je suzdržan i tako nije izabran predsjednik. Za sada.