Aktualno Županija

Parkiranje kod Bolnice ipak ostaje besplatno – iz Grada poručili: Nismo i ne planiramo uvođenje naplate

Iako se moguća naplata parkiranja kod Opće bolnice Karlovac nekoliko puta provlačila na aktualcima Županijske skupštine, sve nedoumice napokon su odagnali iz Grada poručivši: nismo i ne planiramo uvoditi naplatu na tom parkiralištu.

Županijski su vijećnici u nekoliko navrata pitali hoće li se naplaćivati parkiranje kod Bolnice, župan Damir Jelić, između ostalog, kazao je kako bi tamošnji parking trebalo proširivati, a ne naplaćivati, ali da naplate neće biti sada je iz Grada stiglo “crno na bijelo”.

U odgovoru na vijećničko pitanje Igora Krivokuće iz Bolnice navodi se tek da je Grad vlasnik parkinga i da njima nije poznato da li će do naplate doći, no onaj pristigao od gradonačelnika Damira Mandića puno je jasniji.

– Grad Karlovac nije planirao niti planira uvođenje parkiranja na gradskom parkiralištu kod Opće bolnice Karlovac, uvažavajući sve posjetitelje i pacijente te ustanove, poručio je Mandić i najavio da će uskoro “proraditi” i prometno redarstvo koje će podići razinu kvalitete i kontrole prometne infrastrukture. (jutarnji.hr)