Aktualno Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Krule na Zrću

Čitam danas vijesti, MUP odlučio istražiti ima li droge na Zrću. A jebem te Svemiru…

Kad sam prije 10 godina došao na Zrće, proveo sam se ludo. Došao sam tamo u 20 sati na večer (ne znam zašto pišem ovo “na večer” jer u 20 sati u jutro ne postoji, al jebiga)… ušao u Papayu. Za Papayu ste čuli svi. Kako sam ušao, tako sam skužio da se ističem ko govno u punču… jedini sam bio trijezan i ne nadrogiran. Vidio sam da trebam sustići sve prisutne a kako se ne drogiram, jedina opcija je bio šank. Popio sam 14 malih tuborga za 20 minuta… i taman kad sam krenuo od šanka na podij za plesanje, konobar se nadvio nad šank i skviknuo:

– Aloooo!
– Reci?
– Možemo li se upoznati?
– Može… nema problema.
– Ja sam Tomislav! – veli on
– Ja sam Jadranko!
– Znaš zašto sam htio da se upoznamo?
(Tu sam pomislio da će me htjet jebat pa sam stavio ruku na guzicu, jebiga, možda je zasjeda)
– Zašto?
– Radim ovdje godinama. Nikad nitko nije podero 14 piva za 20 minuta. Evo dvije na račun kuće!
(Maknem ruku sa guzice i uzmem 2 flaše pive)
– Fala Tomo!

Uzeo ja te 2 pive, reko jebiga, ne mogu sad plesat sa pivama, i smjestim se ispod neke palme, sjednem. Te 2 pive sam guštira, pio sam ih do 21 sat gledajući narod kako pleše. Reko sad kreće Travolta pička vam materina da vam pokaže kako se pleše… još gledam u neki bazenčić gdje se skupilo njih 10ero rahitičnih, reko sad kad se bacim u bazen, tzunami će vas sve dokusurit… nisam misao ni dovršio, iznad mene se nadvio oblak. Reko kiša će. Kurac oblak, ono izbacivač. Šuta me nogom ko kokoš kišnu glistu. Reko što me šutaš majka ga jebla… veli on meni “Van iz kluba, fajrunt je!”. Reko koji fajrunt taman sam ušao u element. Kaže on “Jebo te element, van ajde!”. Reko do kad fajrunt traje? Veli on “Do 1 u jutro, onda opet radimo do drugi dan do 21”. Jebem ti živote majku, dođem na Zrće i pogodim fajrunt. Izađem van iz kluba, oću ući u susjedni… vele “Nemeže, fajrunt je i kod nas do 1 u noći”. Vidim čojk peče pizze, odem tamo, pitam ga pošto je pizza, veli on “120 kuna”. Reko jebem ti ćaću i brata od ćaće 120 puta. Odem nako gladan do opelijandera… spustim sic… i jebiga… zaspem.

Probudim se… gledam na sat… 4 u jutro… al ga jebi, trijezan ko puška u Staljingradu. Odem ja do Papaye… tamo 3 miliona ljudi… svira neki DJ… svi u deliriju… ja trijezan okružen nadrogiranim pijancima… derem se “Konobaaar!!!”… svi oko mene me gledaju, stranci svi, počeli se i oni derat “Konobaaar”… misle u pičku materinu da je to neka party fora uzvik. Odjednom svi viču “Konobaaar!”. Udara onaj bas zvučnik… kako udari u ritmu… svi se deru “Konobaaar”… ja to gledam… reko jebem vam mater glupu stranjsku… vratim se do opelijandera… upalim ga… i u 5 i nešto u jutro završim na trajektu.

Oko 10 u jutro sam bio kod kuće u Lici. Pita me mater
– “Sine gdje si bio”
reko
– “Nemoj se ljutiti, al bio sam u pički maternoj”

Veli ona “Ako je bilo dobro, i to je nešto”