Aktualno Županija

Alkoholiziran i pod zabranom 61-godišnjak udario u zaštitnu ogradu i teško se ozlijedio

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Vojnić, Duga Resa) i deset prometnih nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lakše ozlijeđenom osobom i osam s materijalnom štetom.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 46-godišnjaka iz Rakovice da mu je nepoznati počinitelj noću s 04. na 05. srpnja otuđio električni pastir s njegove njive. Materijalna šteta veća je od 500 kuna.

Jučer u 08,00 sati u Dugoj Resi, dogodila se prometna nesreća na način da je 61-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 1,63 g/kg i pod zabranom, upravljao osobnim automobila karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom D-3 od smjera Karlovca u smjeru Rijeke. Dolaskom u mjesto Lišnica nije se kretao sredine obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio van kolnika i udario u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći 61-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozlijede, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.