Aktualno OG sada Ogulin

Školska knjižnica u novom ruhu

Iako su školarcima ljetni praznici, djelatnici škola još uvijek naveliko rade i to onaj najteži im posao, papirologiju. Međutim, ove dane mnoge škole koriste za uređenje interijera kako bi se njihovi učenici na jesen u školskim klupama osjećali bolje.
Vrijedni su i u Prvoj osnovnoj školi Ogulin. Nakon što su prošlu godinu članovi Zadruge Potjehova družina uredili zbornicu, ove su godine neki djelatnici odlučili dio svog godišnjeg odmora iskoristiti kako bi urediliu školsku knjižnicu.
Od ravnatelja Zvonka Ranogajca saznajemo da je riječ o zahvatu vrijednom oko 50 tisuća kuna, a gotovo u potpunosti omogućili su ga sponzori. Tvrtka Bjelin donirala je 140 kvadrata parketa, Dip commerc školi je poklonio podloge, Drvo commerce lajsne, TO Sušanj pomogao je s materijalima i lakom, a prijevoznik Biondić pružio je usluge prijevoza.
Sigurno smo da će uređenje knjižnice i informatičkog kabineta uvelike pridonijeti boljem i kvalitetnijem eksperimentalnom provođenju kurikularne reforme u POŠ. (radio-ogulin.hr)