Aktualno Županija

Upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,71 g/kg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i pet prometnih nesreća od kojih su dvije s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.
Sinoć je u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu zaštitarka u krađi alkoholnih pića uočila muškarca koji je potom napustio trgovački centar. U cilju sprječavanja otuđenja predmeta zaštitarka je pokušala uhvatiti muškarca, te je došlo do naguravanja uslijed čega je ona lakše ozlijeđena, a muškarac se udaljio.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 34-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 17. do 18. srpnja iz hodnika stambene zgrade u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu otuđio bicikl.

Sinoć, prilikom kontrole prometa u Krnjaku, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom prije stjecanje prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,71 g/kg upravlja 31-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Vozač je isključen iz prometa i doveden u prostorije policije te će uz optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni sud.