Aktualno Županija

Ovogodišnji Dani piva od 31. kolovoza do 9. rujna

– Fest najavljuje veći “Beer Garden” uz solo gitariste, na glavnom stejdžu noviteti Bajaga i Grašo

32. Dani piva u Karlovcu bit će od 31. kolovoza do 9. rujna na ŠRC-u Korana, a ovogodišnje izdanje dovodi poznata estradna imena, izložbe, nastupe folklornih društava, ugostiteljsku ponudu, naravno – pivo, ali i Vinski trg.

I ovaj put će otvorenje obilježiti velika povorka, s više od 700 sudionika, koja će iz Zvijezde krenuti prema ŠRC-u Korana. Organizator, tvrtka Fest, najavljuje da se mijenja koncept manifestacije tako da se glavni programi vraćaju na nekadašnju glavnu pozornicu.

– Ponovo će publika moći sjediti i ispijati omiljene napitke te slušati i gledati nastup glavnog izvođača. „Beer garden“ koji je izvrsno prihvaćen od samog početka, postaje još i veći, a u njemu vas očekuju razni pivarski brendovi i nastupi vrhunskih solista na gitarama. Glavna bina kao i svake godine nudi 10 najboljih estradnih imena. S ponosom ističemo dolazak Bajage i instruktora koji nikada nisu nastupali na Danima piva. Posebno se nastupu veseli i Petar Grašo koji se nakon jako puno godina vraća na pozornicu Dana piva, a vjerujemo da se i njemu vesele mnogobrojni obožavatelji. Svakako treba napomenuti dolazak Željka Bebeka, Mladena Grdovića, ali i svih ostalih izvođača kao što su Jole, Miroslav Škoro, Jelena Rozga…, najavljuju iz Festa.

Sve posjetitelje čeka i ugostiteljska ponuda, još veći Vinski trg, za najmlađe najveći zabavni park u zemlji, te besplatan prijevoz autobusima za Ozalj i Dugu Resu. (kaportal.hr)