Aktualno Županija

Trojica vozača isključena iz prometa zbog “virenja u čašicu”

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ozalj, Duga Resa) i četiri prometne nesreće od kojih su dvije s lakše ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.
U razdoblju od 2. do 9. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu, vlasništvo 67-godišnjaka te otuđio LCD televizor, metalnu kasu i drugo. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer tijekom noći na odmorištu autoceste A-1 u Draganiću, nepoznati počinitelj je iz kampera slovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 32-godišnjeg državljanina Slovačke, otuđio novac.

Jučer u poslijepodnevnim satima policijski službenici su na području Ozlja u prometu zatekli 57-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 3,13 g/kg upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka. Ujedno, nešto iza ponoći u Dugoj Resi pod utjecajem alkohola od 2,17 g/kg osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 67-godišnji vozač, a na autocesti A-1 kod čvora Karlovac u ranim jutarnjim satima osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,26 g/kg upravljao je 38-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih biti proslijeđen optužni prijedlog.