Aktualno Županija

Grad raspisao natječaj za ovogodišnji adventski program

Grad Karlovac je raspisao javni poziv udrugama za odabir programa “Adventskih događanja 2018.” u sklopu manifestacije “Božićno novogodišnja događanja 2018./2019.” Javni poziv je otvoren od 17.8 do 21.9. 2018.

Javnim pozivom traži se provedba programa koja će uključivati kulturne, umjetničke, obrazovne, zabavne, animacijske i druge slične aktivnosti. Prijedlog programu mogu podnijeti udruge civilnog društva koje u Registru udruga imaju upisano obavljanje djelatnosti iz područja zabave, kulture, obrazovanja, umjetnosti i/ili organizacije slobodnih aktivnosti.

Budući program ovogodišnjeg adventa može biti djelo koje je prijavitelj Programa ili zajednički Program više udruga koji će biti prijavljen od strane jednog prijavitelja.

Prijedlozi o adventskom programu dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su zajedno s uputama dostupni na mrežnim stranicama www.karlovac.hr

Prijava prijedloga Programa s cjelokupnom dokumentacijom se dostavlja preporučanom poštom ili osobnom predajom u Pisarnici Grada Karlovca na adresi: Banjavčićeva 9, 47 000 Karlovac, uz naznaku “Javni poziv za odabir programa “Adventskih događanja 2018″ -NE OTVARATI”. (kaportal.hr)