Aktualno OG sada Ogulin

Policija istražuje okolnosti masovne tučnjave u Otoku Oštarijskom kod Ogulina

Sukobile se dvije romske obitelji, ima i ozlijeđenih žena

“Što se sinoć događalo u Otoku Oštarijskom utvrđuje se kriminalističkim istraživanjem, a policija je na naš upit zasad samo potvrdila da je “u kući i ispred kuće došlo do fizičkog sukoba više osoba, te je nekim osobama pružena liječnička pomoć”.

Neslužbeno saznajemo da su u masovnoj tučnjavi u ovom ogulinskom naselju sudjelovale dvije romske obitelji koje imaju dugu povijest sukoba, a po navodima čitateljica koja živi u Oštarijama, u tučnjavi su ozlijeđene i žene. Hitna pomoć i bolničko osoblje itekako je imalo posla u obradi ozlijeđenih sudionika što dovoljno govori o intenzitetu sukoba.

– Ovo je sramota, ne može više čovjek ni na ulicu izaći i da bude siguran, kazala nam je čitateljica i zamolila za anonimnost.

U policiji su nam još samo dodali da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja, te da će po završetku kriminalističkog istraživanja obavijestiti javnost o njegovim rezultatima” – pišu naše kolege sa KAportala.

Zanimljivo da o ovom događaju nema niti riječi u jutros primljenom izvješću iz PU karlovačke.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal