Aktualno OG sada Ogulin

Druga prilika za upis u srednju školu

Jučer u podne, započele su prijave obrazovnih programa srednjoškolskog obrazovanja.
Kako doznajemo mjesta još uvijek ima i u ogulinskim srednjim školama. Ogulinska Gimnazija i strukovna škola B. Frankopana na svojim mrežnim stranicama objavila je kako ima još 11 slobodnih mjesta u Jezičnoj gimnaziji, za zanimanje ekonomist slobodno je 11 mjesta, dok je tek 1 slobodno mjesto za zanimanje hotelijersko-turistički tehničar.
Od ravnateljice Zrinke Ceranić-Jurković doznali smo kako je u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin ostalo još 4 slobodna mjesta za zanimanje strojobravar, te po 5 za vodoinstalatere i automehaničare. Raspoloživo je 1 slobodno mjesto za zanimanje stolar i 7 za one koji žele izabrati program frizer.
Inače, Obrtnička i tehnička škola Ogulin ove godine primala je 108 učenika za 8 zanimanja, a Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana Ogulin točno 100 u 5 programa.
Prijave obrazovnih programa trajat će do 27. kolovoza u 12:00 sati. Cijeli postupak prijava detaljno je opisan u publikaciji „Idemo u srednju!“, a više informacija možete pronaći i na web stanici upisi.hr.