Aktualno Županija

Provale u Karlovcu i Josipdolu…

Trgovačko poduzeće iz Zagreba koje trenutno gradi u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić oštećeno je u provali koja se dogodila jučer tijekom noći. Provaljeno im je u kontejner, a iz njega je otuđen dio aparata za kavu i novac iz njega. Materijalna šteta je veća od četiri tisuće kuna.

Kralo se i na drugom kraju Županije, točnije na području Josipdola. Tamo je provaljeno u nenaseljenu obiteljsku kuću 59-godišnjakinje, a ukradena su građevinska kolica, razni električni alat i drugo. Materijalna šteta veća je od tri tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 42-godišnjakinje da joj je u razdoblju od 20. do 22. srpnja, koristeći njene računalne podatke s njezinog bankovnog računa, izvršeno nekoliko novčanih transakcija. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje ovog događaja.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je četrnaest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.