Aktualno OG sada Ogulin

Streetball ove subote!

Ove subote sve ljubitelje košarke očekuje prava poslastica. Naime, vrijedna ekipa Košarkaškog kluba Ogulin organizira međunarodni streetball turnir koji je uvršte na FIBA-in kalendar. Ogulinci će tako imati priliku vidjeti najbolje haklere u svome gradu, a jedan takav vrhunski događaj uvelike će pripomoći obogaćivanju turističkih sadržaja Ogulina.

Tijekom proteklih mjeseci članovi ovog kluba imali su pune ruke posla. Osim organizacijskih priprema, prionuli su i uređenju košarkaškog igrališta u Procama na kojem su brojni Ogulinci savladali prve korake pod obručima.
Veliki dio posla odrađen je i u marketinškom smislu, pa su tako ovaj turnir prepoznali brojni sponzori i omogućili bogati nagradni fond za natjecateljske ekipe, ali i za posjetitelje.

Inače, Streetball OG je otvoreni turnir 3X3 po FIBA streetball pravilima. Nagrada za 1 mjesto iznosi 5000,00kn, za 2. mjesto 2000,00kn, dok će 1000,00kn završiti u rukama trećeplasirane momčadi. Utješne nagrade od 500,00 kuna očekuju one ekipe koje se nađu od 5 do 8 mjesta u ukupnom poretku.
Organizatori za posjetitlje organiziraju tombolu, a prva nagrada je 6- dnevno putovanje u Makedoniju.

Tijekom dana sve natjecatelje i posjetitelje zabljat će DJ, a sve će okončati velikim after basketball party-em u Snoopyu,  nastupom DJ Brune Contia i Nick de Viea.