Aktualno OG sada Ogulin

Prijam za sportaše

Boje našeg grada na nedavno održanim europskim natjecanjima branili su i ovaj put ogulinski sportaši. Podsjećamo, Miljenko Vučić nastupio je prije nekoliko dana na Europskom paraatletskom prvenstvu u Berlinu gdje je osvojio brončanu medalju u konkurenciji slabovidnih bacača kugle. Odličan uspjeh polučio je i ogulinski tenisač Dorian Salopek koji je tijekom kolovoza u Francuskoj nastupio za Hrvatsku tenisku reprezentaciju do 12 godina, te izborio 2. mjesto u Europi.
Ovi izuzetni sportski uspjesi nisu niti ovaj put prošli nezamjećeni od strane gradske uprave. Naime, gradonačelnik Dalibor Domitrović, u društvu svojih zamjenika Ivane Salopek Šumonja i Daniela Vukelje, u svom uredu upriličio je prijam za ove sportaše. Na taj način odano je priznanje ovim vrhunskim sportašima i njihovim uspjesima. Gradonačelnik se i ovaj put zahvalio sportašima što su još jednom dostojno pronesli ime našeg grada. Dorianu i Miljenku uručena su priznanja i skromni pokloni uz želju za novim druženjem i još boljim rezultatima.

Prijamu su nazočili predsjednik i tajnik Sportske zajednice Dražen Cindrić i Mario Pavić.

Već sutra u gradonačelnikovom uredu naći će se i najmlađe članice Ženskog rukometnog kluba Ogulin koje su se prije par dana vratile sa turnira u Smederevu, okićene zlatnom medaljom.