Aktualno OG sada Ogulin

Prijam za zlatne rukometašice!

Još jednu lijepu, sportsku priču ispričale su ogulinske rukometašice. Naime, prije nekoliko dana djevojčice ŽRK Ogulin bile su u Srbiji, u Smederevu, gdje su sudjelovale na velikom međunarodnom turniru. Turnir je okupio oko 160 ekipa iz 18 država, preko 3000 rukometaša i rukometašica, uzrasta od onih rođenih 2001. godine do najmlađih rođenih 2009. godine.
U konkurenciji naših djevojčica rođenih 2007./08. godinu, bilo je prijavljeno 12 ekipa. Konkurencija je bila jaka, a naše mlade rukometašice odigrale su sjajan turnir i osvojile prvo mjesto u svojoj kategoriji, te tako dostojno predstavile  Ogulin, Karlovačku županiju i Republiku Hrvatsku. Tim ih je povodom gradonačelnik Dalibor Domitrović ugostio u svom uredu. Osim mladih rukometašica, prijamu su nazočili i zamjenici gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, trenerice Vesna  Mance Ceranić i Ana Vranić, te predsjednik kluba Željko Tonković.
Gradonačelnik Domitrović je tijekom druženja još jednom ponovio kako su mlade sportske nade uistnu najbolji promotori našeg grada, te da je očito da ogulinski ženski rukomet ne treba strahovati za svoju budućnost. Uz čestitke na ostvarenom rezultatu, mladim rukometašicama uručena su priznanja i prigodni pokloni Grada Ogulina.

U neformalnom druženju djevojčice su, ne skidajući osmijeh s lica, govorile i o dogodovštinama u Smederevu, te vatrometu koji su im na dočeku pripremili roditelji.