Aktualno OG sada Ogulin

Harmonikaši i gosti uživali kod “Ive-svoji smo”

Međunarodni susret harmonikaša, 4. po redu, održan je jučer u restoranu Ive, na jezeru Sabljaci. Susretu su mogli prisustvovati svi oni koji vole harmoniku, znaju ili žele svirati, bili profesionalci ili početnici, jer cilj susreta je druženje i motivacija jedni drugima te poziv na nove generacije učenika sviranja ovog instrumenta.

Nakon prošlogodišnjih susreta u Vrbovskom i Ravnoj Gori, ove godine susret je održan u ogulinskom resoranu “IVE” koji je poznat po dobroj  hrani koja je poslužena  i sudionicima susreta, ali i svima onima koji se dođu družiti se s harmonikašima.

“Dobrodošli su i sviračice, te svirači ostalih instrumenata – napomenuo je  uime organizatora Kristijan Miani, koji nam je sinoć izjavio:

 

Susretu su nazočili brojni harmonikaši, a među njima i   Marko Jarnević, ogulinski harmonikaš koji je samo za čitatelje i gledatelje  OGportala ispunio našu “Zadnju želju”. Izgledalo je to ovako:

 

Kotizacija je iznosila  70 kuna, a tu je bila uključena hrana i zajednička fotografija, zahvalnice i suveniri koje su  ponijeti kući.

Gosti su bili zadovoljni. Nastupe harmonikaša popratili su pljeskom, a jedna gošća nam je prišapunula: “Baš sam sretna. Harmoniku već dugo nisam čula.Mladi idu po svadbama i uživaju, a mi stariji samo sjedinimo doma. Baš je super!”.