Aktualno OG sada Ogulin

Uskoro najbajkovitija utrka u Hrvatskoj – Ogulin Trail

I ove godine se u našem gradu održava  Ogulin Trail, najbajkovitija utrka Hrvatske trkačke scene i 7. kolo Trail lige centralne Hrvatske. Riječ je o jedinoj utrci u Hrvatskoj inspiriranoj likovima iz bajki, i to ni više ni manje već bajki Ivane Brlić Mažuranić, Priče iz davnina.
Utrka će se  održati  u subotu, 15. rujna,  a prijave se primaju do 4.9. isključivo preko web portala stotinka.hr.

Tri su utrke u kojim se može sudjelovati: Kosjenka (13 km) i Regoč (33 km), a za male sudionike prvi put je organizirana utrka Tintilinić (1,5 km) koja je namijenjena djeci od 0 do 14 godina i za nju se možete prijaviti i na sam dan utrke. Utrka počinje u 12 sati.

Kao i svake godine, za najbolje u utrkama su pripremljene i bogate nagrade, a dolaskom na samo događanje ćete saznati i koje.
Utrka se održava u šumskim predjelima grada Ogulina, te je ujedno i idealna prilika za provesti dan u prirodi, na svježem zraku i upoznati ljepote ogulinskog kraja.

“Trčite stazama kojima kroče divovi, vještice i vile i dopustite da vam očaravajuća priroda ogulinskog kraja oduzme dah ili dovedite svoje malene pa s njima otrčite utrku od 1.5 km te osvojite bogate nagrade”- navode organizatori  koji  pozivaju  Ogulince da se u utrke uključi što vise lokalnog stanovništva, bilo hodajući ili trčeći.