Aktualno Županija

Pod utjecajem alkohola 20-godišnjak sletio van kolnika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.
U razdoblju od 5. do 6. rujna nepoznati počinitelj provalio je u vjerski objekt u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu te otuđio novac, bakreni lim, kaleže i drugo. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 52-godišnjaka da mu je tijekom noći s 5. na 6. rujna nepoznati počinitelj iz pomoćnih prostorija na području Ogulina otuđio motornu pilu i moped. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Jučer oko 10.15 sati na županijskoj cesti u mjestu Erdelj, općina Generalski Stol, 20-godišnjak je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1.62 g/kg te se nije kretao sredinom prometne trake, već je sletio van kolnika, udario u stablo i prevrnuo se na krov. Tom prilikom vozač je teško ozlijeđen te će protiv njega biti proslijeđen optužni prijedlog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće.