Aktualno OG sada Ogulin

Sutra nas očekuje 5. Ogulin Trail

Najbajkovitija utrka Hrvatske održat će se sutra u našem gradu. Trčat će se stazama kojima kroče divovi, vještice i vile kroz očaravajuću prirodu našeg kraja. Riječ je, naravno, o Ogulin Trailu i 7. kolu Trail lige centralne Hrvatske. Jedina je ovo utrka u Hrvatskoj inspiriranoj likovima iz bajki, i to ni više ni manje već bajki Ivane Brlić Mažuranić, Priče iz davnina.

Tri su utrke u kojima će sudjelovati svi prijavljeni trkači koji dolaze iz raznih dijelova naše zemlje, a i šire. To su: Kosjenka, u dužini od 13 km i Regoč od 33 km, a za male sudionike prvi put je organizirana utrka Tintilinić, duga 1,5 km, koja je namijenjena djeci od 0 do 14 godina, a za nju se možete još uvijek prijaviti i to prijaviti na sam dan utrke.
Start utrke je u 9 sati, a u 15 sati biti će proglašeni pobjednici ovogodišnjeg izdanja Ogulin traila, koji kući neće otići praznih ruku. Tijekom dana za sve natjecatelje i posjetitelje osigurana je bogata ugostiteljska ponuda, a za dobru glazbu će biti zadužen DJ Ivan Magdić.