Aktualno Županija

Sve što se nagađalo se i obistinilo – HDZ-ovac Tomislav Vukelić izabran je za novog direktora Zelenila, Badovinac opet “izvisio”

Da se u Karlovcu sve unaprijed zna, pokazalo se još jednom, ovaj put kod izbora direktora gradske tvrtke Zelenilo. Baš kao što se nagađalo i prije no što je objavljen pa poništen prvi natječaj, ovim drugim, netom završenim, za direktora je izabran bivši gradski vijećnik HDZ-a i aktualni predsjednik Vijeća MO Knez Gorica Tomislav Vukelić.

Tri su kandidata, podsjetimo, bila zainteresirana za posao direktora Zelenila, no jedan od njih nije dostavio svu traženu dokumentaciju pa su samo Vukelićeva i prijava Nikole Badovinca bile pravovaljane. Utvrdili su to članovi Nadzornog odbora u petak, na sjednici održanoj nakon isteka roka za dostavu prijava, a nakon razgovora obavljenih s kandidatima u ponedjeljak, u utorak su i službeno donijeli odluku tko je bolji.

– Utvrđeno je da su kandidati bili kvalitetni i dobro predstavili svoje programe. Nadzorni odbor utvrdio je da je kandidat Tomislav Vukelić dao bolji program rada za četverogodišnji mandat i dao dobre odgovore na usmenom intervjuu i time ostvario ukupan bolji dojam na članove Nadzornog odbora, stoji, između ostalog, u obavijesti NO Nikoli Badovincu, koji potpisuje predsjednica Barbara Kuzmanić.

Hoće li kuloari, nakon Zelenila, pogoditi i da će direktor Čistoće biti Tomislav Polić, a Vodovoda i kanalizacije Nikola Rogoz, znat će se ubrzo. Natječaj u Čistoći otvoren je do sutra, za Vodovod i kanalizaciju još i nije objavljen. (kaportal.hr)