Krule – Nije život pub kviz

Ukidaju (odnosno smanjuju obim) predmete u strukovnim školama… poput povijesti i zemljopisa… pa se sveopća zajednica počela zgražati. Govore da je to stvar opće kulture a istovremeno diljem interneta svi vrište kako ne mogu naći vodoinstalatera… keramičara… zidara… tesara…

Vas brine opća kultura druge osobe? Vi idete cestom pa se sa svakim upoznate pa pričate o svemu? Jel vi oćete da vam se ta jebena keramika zaljepi ili koji kurac? Inače odete kod automehaničara pa umjesto o cijeni i kvaru prvo pričate o reljefu?… Matji Gubcu?… piramidama jebenim i egipatskoj kulturi? Ajmo, koji je glavni grad Mozambika? Država od 23 000 000 stanovnika. Znate li?

Dižete se ko zadnji leševi u 6 u jutro, radite cijeli jebeni dan, dolazite kući u 6 navečer… gledate kako vratiti kredit… kako djeci dati za marendu i odvesti ga na trening a imat za gorivo… platiti režije… i još vas stigne jebat to što u strukovnim skolama smanjuju obim povijesti, zemljopisa, fizike… pičke materine… pa koji je vama kurac? Pa nije život pub kviz krutejebo.

Eto imam gimnaziju… imam i građevinski fakultet… ne znam koje se godine Matija Gubec priključio na fejsaru i osnovao grupu “Saćemo im jebat mater”… nit mi je predmet Sociologija na građevinskom fakultetu otvorio ikakve vidike… nit znam glavni grad Mozambika. Jel vam treba izgraditi kuću od temelja do krova, “ključ u ruke”?… nekome zgradu?… cestu?… sportsku dvoranu?… septičku?… tu sam krutejebo!!!

Jebli vas više fjordovi, crkveni raskoli, seljačke bune… pustite djecu da razvijaju vještine. Ne drže jednu Njemačku firme ka mercedes i bmw nego 70 % malih obrtnika….

… uostalom, državu nam vode ljudi koji su krem de la krem pameti pa smo evo dogurali do puno spomenute nam pičke materne.

Facebook Comments

No announcement available or all announcement expired.