Aktualno Magazin Zabava

Kanađanin iz ‘Supertalenta’ objasnio kako slika penisom

‘BOJU KORISTIM KAKO BIH MASTURBIRAO, A NA SVAKU SLIKU SVRŠIM. POTPIŠEM JE VLASTITIM DNK-om’ Kanađanin iz ‘Supertalenta’ objasnio kako slika penisom

Brent Ray Fraser (39), koji je u nedjelju šokirao žiri i gledatelje showa “Supertalent”, penisom slika na platnu, ili kako to sam kaže, “stvara umjetnost”, od 2009. godine.

Ovaj Kanađanin, koji živi i radi u Vancouveru, na Instagramu ima više od 10.000 pratitelja, a svojedobno je za portal Vice.com detaljno objasnio svoju unikatnu tehniku slikanja.

– Ako radim nešto na jako velikom platnu, s tehničkoga stajališta, bolje da mi je penis mlohav… Ali kad trebam napraviti neke oštre linije, koje podsjećaju na tehniku olovke, mora biti u erekciji. Nije uvijek lako, jer boja je prilično hladna pa ga je teško održati krutim – objasnio je ekscentrični Fraser, koji je naslikao i vlastite verzije Mona Lise te Warholove Marilyn Monroe.

Natjecatelj “Supertalenta” također se i snima dok slika potpuno gol, a njegove performanse na internetu redovito gledaju tisuće ljudi.

– Koristim boju kako bih masturbirao. Svršim na svakoj svojoj slici. Zapravo je potpisujem vlastitim DNK-om – rekao je Brent Ray.

Iako na sceni djeluje impozantno i samouvjereno, ovaj umjetnik kaže kako je zapravo jako introvertiran.

– U školi sam bio jako sramežljiv, a vježbati i ‘pumpati’ mišiće počeo sam kako bih se obranio od zlostavljača koji su me sustavno maltretirali – otkrio je Kanađanin, koji je dugo nastupao i kao egzotični plesač. Iskustva sa zaluđenim obožavateljima/cama itekako ima, a ne srami se reći kako ga uglavnom opsjedaju – gay muškarci.

– Glatko ih odbijem, tj. pokušam im objasniti da erotsko i seksualno zadovoljstvo dobivam od vlastitih slika – kaže Brent Ray.

A uspomenu na njegov nastup u “Supertalentu” zauvijek će imati i član žirija Davor Bilman, koji je od umjetnika dobio vlastiti portret, čime se odmah pohvalio na svom Instagram profilu.