Aktualno Županija

“Fajt” na odjelu karlovačke Opće bolnice – žestoko se potukle dvije Dugorešanke, a samo jedna je bila pijana

Dvije Dugorešanke, 35-godišnjakinja iz Donjeg Zvečaja i 31-godišnjakinja iz Donjeg Mrzlog Polja, na Prekršajnom sudu u Karlovcu su kažnjene svaka s po 100 eura zbog narušavanja javnog reda i mira. Incident su napravile 15. srpnja oko 23.30 sati u Općoj bolnici Karlovac, i to na Odjelu psihijatrije.

Kako se navodi u presudi, prvookrivljena Zvečajka je Mrzlopoljku odalamila otvorenim dlanom po licu, a nakon šamara ju je nastavila tući po tijelu, pri tome galameći: “J… vam mater, đubrad jedna”. Drugookrivljena, koja je u tom trenutku bila pod utjecajem alkohola, uzvratila je ovoj šamarom.

Pretpostavlja se da su obje na psihijatriji završile kao pacijentice, no u presudi se ne navodi točan razlog, a nije poznat ni povod šamaranju. Sud previše nije u to ulazio, pa im je odrezao jednake kazne, ali i jednake troškove postupka, po 200 kuna.

Optužni prijedlog protiv njih je podnijela Policijska postaja Karlovac, a službena osoba, odnosno policajac, sastavio ga je “na temelju neposrednog opažanja”. (kaportal.hr)