Još jedna uspješna Bicikličokoromobilijada

Društvo Naša djeca Ogulin nastavilo je i danas sa aktivnostima u Dječjem tjednu, te je organiziralo već tradicionalnu BICIKLIČOKOROMOBILIJADU, koja je održana  na školskom igralištu kod Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić.

Nakon što su se djeca upisala  i dobila startni broj, krenulo je natjecanje, uoči kojeg su nastupile ogulinske mažoretkinje.
Natjecanje i vožnja spretnosti i brzine  održano je na biciklima, rolama, romobilima i hoverboardima, za svu djecu do 15 godina starost, koja su bila podijeljena u nekoliko  kategorija, a najuspješniji u svakoj kategoriji dobili su poklon.
Svaki sudionik dobio je čokoladu, a osim volontera Društva Naša djeca i ovog puta su pomogli zaposlenici Auto škole Belaks i ogulinske Policijske postaje, te članovi Biciklističkog kluba Babaroge. Prvi put su u ovoj akciji sudjelovali predstavnici Foruma za sigurno udomiteljstvo djece i Udruga Drvo života, koji su imali svoj štand, dijelili letke i upoznali građane sa svojim aktivnostima, sve pod motom “Svako dijete treba obitelj”.

Bilo je ovo još jedno zanimljivo druženje i akcija koje je okupila brojne mališane i njihove roditelje, bake, djedove i prijatelje. Najmlađi sudionik ima samo dvije godine!

 

 

 

 

Facebook Comments