Aktualno Županija

Utopio se 70-godišnjak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.
Sinoć je u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu 48-godišnjak naišao na tri nepoznate muške osobe koje su s njegovog automobila skidale dijelove opreme i koje su se počele udaljavati nakon što su ga uočile. Tom prilikom 48-godišnjak je krenuo za njima kada ga je jedan od njih pokušao napasti tupim predmetom, a nakon čega su se sva trojica udaljila s otuđenim predmetima. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

U razdoblju od 5. do 9 . listopada nepoznati počinitelj provalio je u odgojnu ustanovu u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu i otuđio aluminijske radijatore, kuhinjske bojlere, frižidere i drugo. Materijalna šteta veća je od 19.000 kuna.

Jučer je u rijeci Kupi pronađeno mrtvo tijelo muškarca za kojeg je utvrđeno da se radi o 70-godišnjem hrvatskom državljaninu, a da je uzrok smrti utapanje. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće o događaju.