Aktualno Županija

Provale u Josipdolu i Karlovcu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedanaest kaznenih djela, jedan prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s poginulom osobom i jedna s lakše ozlijeđenom osobom.

Tijekom jučerašnjeg dana, nepoznati počinitelj provalio je u kuću u Josipdolu, vlasništvo 82-godišnjaka, od kuda je otuđio motornu pilu i novac.

Jučer u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj provalio je u stan u Karlovcu, gradska četvrt Novi centar, vlasništvo 31-godišnjakinje, od kuda je otuđio odjeću novac i zlatni nakit.

Kao što smo već pislai, jučer se u 16,25 sati u Karlovcu, Turanj, na državnoj cesti D-1, dogodila  prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo i 10-godišnje dijete s biciklom, koje je u prometnoj nesreći smrtno stradalo. Kako bi se utvrdile sve okolnosti nastanka ove prometne nesreće policija provodi kriminalističko istraživanje. Očevidu je prisustvovala zamjenica općinske državne odvjetnice u Karlovcu.