Aktualno OG sada Ogulin

S obilježavanja dvadeset godina ogulinskog SDP-a poručeno:vratit ćemo stranku na pobjednički put!

U nazočnosti brojnih SDP-ovaca iz Ogulina i susjednih gradova i općina naše i susjedne Primorsko goranske županije, sinoć je u Ogulinu upriličeno obilježavanje 20. obljetnice osnutka i rada. U uvodnoj riječi gradonačelnik i predsjednik ogulinskog SDP-a Dalibor Domitrović s govornice je poručio da je bilo teško u to vrijeme, kad su se brojila krvna zrnca, osnovati Socijaldemokratsku partiju, ali da su godine upornosti urodile plodom i da su naslijedili sređenu stranku koja okuplja 182 člana.

 

Dugogodišnji predsjednik SDP-a Ogulin i aktualni predsjednik Županijske organizacije SDP-a  Ivan Vuković osvrnuo se na proteklo razdoblje, pročitavši dijelove zapisnika sa osnivačke skupštine, na kojoj je, kao i sinoć, bilo Davorko Vidović, ugledni SDP-ovac, koji je ovom prigodom rekao:”SDP je potreban Hrvatskoj. Ova organizacija može biti primjer ostalima. Unatoč problemima, vratit ćemo SDP na pobjednički put”.

Dalibor Domitrović i Ivan Vuković uručili su priznanja zaslužnim pojedincima koji su stvarali SDP, te je tom prigodom Vuković rekao:

 

Proslavi je nazočio i bivši ministar branitelja, saborski zastupnik  Predrag Matić, zaključivši da je SDP jedina alternativa vladajućima. “Mi ćemo naše teškoće prevazići, kao i prije, jer su nam stranka i Hrvatska iznad svega”.

Predsjednik SDP-a Hrvatske Davor Bernardić rekao je kako “uspjeh preko noći dolazi nakon 20 godina rada” i zahvalio osnivačima i mladim ljudima koji trenutno vode stranku, napomenuvši: