Aktualno OG sada Ogulin

U Plaškom danas počinje s radom prvo 3D digitalno kino u našoj županiji!

Ovoga vikenda s radom započinje prvo 3D digitalno kino u Karlovačkoj županiji. Kino Plaški, kao dio KINO.hr mreže, ali i Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača, svoj program otvara s najjačim aktualnim filmskim naslovima za sve generacije. Osim toga, povodom Dana Općine Plaški, 13. listopada, na sam Dan Općine, ulaz u kino je za sve posjetitelje besplatan.

Ulaznice za filmove se mogu kupiti ili preuzeti (za besplatne termine) na blagajni prije projekcije.

SUBOTA, 13.10. (besplatan ulaz)

17 h – STOPALIĆI 3D
Sinkronizirano na hrvatski – Animirana pustolovina za sve uzraste okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka. Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

20 h – JOHNNY ENGLISH PONOVNO NA ZADATKU
U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet.

NEDJELJA, 14.10. (cijena ulaznice: 20 kn)

17 h – VILI KOČNICA
Sinkronizirano na hrvatski – U imaginarnom svijetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj ceste u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati vjeran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprijete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći usprotiviti i postati globalni heroj?

20 h – VENOM 3D
Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Za sve 3D filmove gledatelji će dobiti 3D naočale, naravno bit će i kokica, a uz vrhunsku video i audio opremu užitak gledanja filmova bit će potpun.

Dakle, ovog vikenda idemo u Plaški!