Aktualno OG sada Ogulin

Uspješan i drugi dan “Bundevijade”

Sportska dvorana u Vrbovskom i danas je bila popunjena izlagačima i brojnim posjetiteljima, koji su došli na 14. “Bundevijadu”, koju organizira Turistička zajednica Vrbovskog. Moglo se kušati specijalietete od bundeve i razne štrudle, kupiti bučino ulje, nakit, pekmeze i džemove raznih vrsta te sva sila ostalih proizvoda OPG-ova iz šireg okružja Vrbovskog. Moramo pohvaliti i organizaciju, posebno redare i policajce koji su bili vrlo ljubazni i od pomoći za brojne posjetitelje …Zatekli smo tamo i mnogo Ogulinaca, koji su nam rekli da bi nešto slično trebalo organizirati i u našem gradu.

Kao što smo jučer i najavili, danas objavljujemo još niz fotografija, a na “Bundevijadi” smo snimili i video prilog sa sudionicima natjecanja “3,2,1 kuhaj”, koji su, naravno, pripremali jela od bundeve.

 

Prijepodne je ekipa OGportala prošetala izložbenim prostorom Bundevijade i usput u živo emitirali našu šetnju na Facebook stranicu našeg portala. Nešto smo i kupili, sreli mnogo poznatih ljudi i bilo je sasvim OK. Ako vas zanima kako je to bilo – pogledajte!