Aktualno Županija

Direktor već poznat? Trojica kandidata “pucaju” na mjesto direktora Mladosti – NO odlučuje tko će naslijediti Jarnjevića

Trojica kandidata prijavila su se za mjesto direktora u Mladosti, doznaje KAportal. Prijave su, podsjetimo, u ovu gradsku tvrtku trebale stići do petka u 12 sati, kako je to propisivao javni natječaj, objavljen 4. listopada.

Sva trojica kandidata pozvani su na razgovore sa članovima Nadzornog odbora, na kojem i trebaju predstaviti i svoje planove rada Mladosti, a kako su ti razgovori zakazani za sutra, nakon njih bi trebala uslijediti i odluka o tome tko će biti direktor.

Znat će se tada je li i ovaj put javni natječaj samo HDZ-ova predstava za javnost, a da se unaprijed zna tko će biti direktor gradske tvrtke. Ovog puta je “procurilo” će direktor Mladosti postati jedan od najbližih suradnika Damira Jelića, aktualni pročelnik Ureda župana Ivan Uđbinac koji su stranci obnaša dužnost potpredsjednika Županijskog odbora.
Inače, Mladost bi ovim natječajem trebala dobiti drugog direktora u manje od godinu dana. Lani izabrani Tihomir Jarnjević, koji je direktorsku dužnost počeo obavljati u siječnju, podnio je ostavku iz osobnih razloga 1. listopada. (KAportal)