Aktualno Županija

Policijski ulov “kapitalac” na autocesti kod Ogulina – 36-godišnjak prema Zagrebu vozio 307 kilograma marihuane, ali to nije sve…

Čak 307 kilograma marihuane koju je prevozio 36-godišnji hrvatski državljanin presrela je jučer karlovačka policija na autocesti A-1 kod odmorišta Modruš nedaleko Ogulina.

Danas se ovim “ulovom” policija pohvalila na posebnoj tiskovnoj konferenciji na kojoj je rečeno da se radi o kombiju nizozemskih registracijskih oznaka koji se kretao u smjeru Zagreba. Rezultate na izvanrednoj konferenciji za medije koja je održana danas u prostorijama Policijske uprave karlovačke prezentirao je voditelj Službe kriminalističke policije Romano Benković.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo, kažu u policiji a njezini službenici nisu propustilida 36-godišnjak vozi za vrijeme zabrane, s prometnom dozvolom koja je istekla, te u vozilu bez sklopljene police osiguranja u prometu. No i to nije sve jer kombi ima i oštećene registarske pločice.

U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja, kriminalističko istraživanje se nastavlja. (kaportal.hr)