Na izlazu na autocestu u Karlovcu pretovareni trupci koji su se rasuli po cesti – promet normaliziran u 11 sati

Zbog rasutog tereta za sav je promet na A1 bio je zatvoren izlaz na naplatnoj postaji Karlovac, u smjeru Karlovca, kolona je bila oko 200 metara, a vozila su se preusmjerava na izlaze Jastrebarsko i Novigrad, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Po najnovijoj informaciji, promet u smjeru Dubrovnika ipak teče jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h. Radi se o kamionu s deblima koja su pala i blokirala cestu.

Policija javlja da je u 9.27 sati počeo pretovar trupaca koji su ispali iz kamiona i da je izlaz na autocestu Karlovac zatvoren, te da se promet preusmjerava na izlaz Novigrad. Nešto kasnije otvorena je jedna prometna traka, dok je promet normaliziran u 11 sati.

Zbog predmeta na kolniku autoceste A6 između tunela Sleme i čvora Delnice u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat. Jaki vjetar na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, pa je promet zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i tunela Sveti Rok;
A2 Zabok-Zaprešić; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Zagreba te Ivanje Reke i Nove Gradiške.
Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (kaportal.hr)

 

Facebook Comments