Inkasator, barem formalno, u potrazi za direktorom – U HDZ-u već odredili direktoricu, predstava za naivne ipak otvorena do 5. 11.

Nakon Zelenila, Čistoće, Mladosti pa Vodovoda i kanalizacije, i peta gradska tvrtka, Inkasator, u potrazi je za novim direktorom.

Silom prilika jer je dosadašnji direktor Nikola Rogoz prošli tjedan izabran za direktora Vodovoda pa je Inkasator ostao bez čovjeka koji ga je vodio od 2012. Njegov nasljednik – ili nasljednica, kako se već tjednima priča po Karlovcu – treba, piše u natječaju objavljenom danas, između ostalih uvjeta, imati završen najmanje preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski studij ili stručni studij s kojim je izjednačena najmanje viša stručna sprema stečena prema prijašnjim propisima, iz područja prirodnih, tehničkih, društvenih ili interdisciplinarnih područja znanosti, najmanje pet godina radnog iskustva, organizacijske sposobnosti rukovođenja i ponuditi najbolji prijedlog programa rada za mandatno razdoblje.

Prijave u Inkasator moraju stići do 5. studenog u 9 sati. Kandidatima potom slijedi razgovor sa članovima Nadzornog odbora, a onda i odluka NO o tome tko je od njih najbolji. Ako ih više uopće bude (osim Nikole Badovinca) jer navodno je već “gotova stvar” da na direktorsko mjesto u Inkasatoru dolazi sadašnja direktorica, Gradske toplane, također HDZ-ovka Ivana Fočić.

Bude li tako, uslijedit će i natječaj za izbor direktora u toj tvrtki, što bi značilo da od osam tvrtki u vlasništvu Grada samo dvije ne mijenjaju direktore usred mandata – Hostel Selce i Hrvatski radio Karlovac. (KAportal)

 

Facebook Comments