Aktualno Županija

Teška krađa na području Karlovca-šteta veća od 260 tisuća kuna!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava da je u razdoblju od 22. do 26. kolovoza, u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu, nepoznati počinitelj ušao u ograđeni prostor trgovačkog društva te sa dva radna stroja prerezao i otuđio više od 2000 metara raznih visokonaponskih kablova i konektora u vrijednosti većoj od 260.000 kuna.

Tijekom noći s 24. na 25. listopada nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt na širem području grada Karlovca, vlasništvo 48-godišnjakinje te iz aparata za igre otuđio novac.

Sinoć u 19.20 sati u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom sisačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,81 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 48-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, biti proslijeđen optužni prijedlog.